Online adverteren

Online adverteren inzetten voor jouw bedrijf? Voets Media bouwt Online advertenties speciaal voor Social Media en Google
Gericht en efficiënt adverteren was nog nooit makkelijk!

Meer producten verkopen of meer offertes ontvangen?

De mogelijkheden met betrekking tot online adverteren zijn eindeloos. Wij geloven dat ieder bedrijf, dus ook jouw bedrijf, een unieke strategie en aanpak verdiend als het gaat om het succesvol inzetten van online advertenties. Want zeg nou eerlijk, er is geen ander zoals jij toch? Wij zorgen er voor dat je doelgroep jou precies het zelfde gaat zien. Samen met jou creëren wij converterende advertenties die jouw boodschap overdraagt. Wij staan je graag te woord om de passende mogelijkheden te bespreken.

Maak gebruik van een miljoenenbereik

1 mln
1 mln
1 mln
1 mln
1 mln
1 mln
1 mln
1 mln

Wat kost online adverteren?

Zoals wij eerder hebben aangegeven is geen enkel bedrijf het zelfde. Ieder bedrijf heeft een eigen aanpak nodig. Een groot festival vereist veel meer planning en test-uren dan een bakker in een dorp met maar duizend inwoners. Dit is de reden dat wij niet met “vaste pakketprijzen” werken. Je betaald bij ons voor dat gene wat je aan werk bij ons weg zet. 

Uiteraard kunnen wij je van te voren wel een prijsindicatie geven. Om deze prijsindicatie zo precies mogelijk te maken houden we een (online) kennismakingsgesprek. In dit gesprek leren we elkaar kennen en maak jij al jouw wensen en doelen kenbaar. Na dit gesprek ontvang je van ons een offerte op maat.

Adverteren op Social Media

Onlangs heeft Facebook zijn gehele algoritmes omgegooid. Waar je eerst hoog scoorde met mooie stukken content, scoor je nu vooral nog met pakkende en converterende advertenties! Met maar liefst 10,4 miljoen actieve gebruikers zou je denken dat je lastig om jouw doelgroep te bereiken. Niets is minder waar!
Wij weten precies hoe we al jouw nieuwe en bestaande klanten kunnen bereiken. 

“We bring you closer to the people and things you love” is wat Instagram over zichzelf zegt. Dat is precies waar wij gebruik van maken. Wij brengen jou in beeld bij jouw doelgroep!

Linkedin is een platform gericht op vakmensen.
Zoals je misschien op de website al hebt gezien heeft Linkedin bijna 5 miljoen actieve leden in Nederland!
Een enorm aantal potentiële zakelijke klanten dus! Door middel van  Linkedin Advertenties kunnen we met exacte precisie de juiste persoon met de juiste functie benaderen.
Hoe gaaf is dat;)

Wil je liever adverteren op een ander kanaal, Pinterest of Snapchat? Dan kan dat ook!
Neem contact op en we bekijken al jouw opties.

Adverteren op Google

We kunnen er allemaal unaniem over uit dat Google de meeste krachtige zoekmachine is op het hele internet.
Iedereen maakt minimaal wel twee keer per dag gebruik van Google om iets op te zoeken. Dus ook jouw doelgroep. Met Google Search zorgen we er voor dat jouw bedrijf, dienst of service boven aan verschijnt zo dat je doelgroep jou als eerste ziet.
Via Google display advertenties kunnen we ongeveer 90% van alle Nederlandse internet gebruikers bereiken. Hier bij maken we gebruik van een netwerk die bestaat uit een verzameling van grote en kleine websites. We kunnen zelf bepalen wie de advertenties wel en niet zien! Super efficiënt en doeltreffend dus!
Toggle Inhoud

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

+316 39 74 45 16

info@voets-media.nl

Jan van Galenstraat 33b 3115 JG Schiedam

(Bezoekadres op afspraak)