Hoe meer je zelf doet en kunt aanleveren, des te minder tijd wij bezig zijn. Dit is voor jou dus voordeliger.
Kun je en wil je elementen voor je website zelf aanleveren, dan moet dat wel volgens de door ons opgestelde richtlijnen.

Welke factoren kun je zelf aanleveren

Heb je zelf al een ontwerp gemaakt, dan scheelt ons dat werk. Het namaken van een website is veel makkelijker en sneller dan wanneer wij eerst het ontwerp zelf moeten maken.

Heb je nog geen ontwerp, maar wel een huisstijl? Bijvoorbeeld een folder of advertentie die je hebt laten maken? Dan komen we hiermee ook een heel eind. Afhankelijk van het materiaal dat je aanlevert kunnen we je een indicatie geven van wat de prijs is voor een One Page website

Lever jezelf alle teksten compleet aan? Zorg dan ook dat alle teksten gechecked zijn.
Uiteraard kunnen wij ook de teksten voor jouw website verzorgen. Hier rekenen wij dan wel een meerprijs voor.

Als je zelf afbeeldingen aanlevert, zorg er dan voor dat elke afbeelding de juiste titel heeft. 

Om je website zo snel mogelijk te houden is het het verstandig om de afbeelding niet groter dan 1 tot 3mb te maken. Uiteraard kunnen wij dit ook allemaal voor jou doen. Wij rekenen ook hier een meerprijs voor.

Heb je filmpjes zoals productvideo’s of bedrijfsfilmpjes dan kan het verstandig zijn om deze te uploaden op Youtube of Vimeo. Hierdoor kunnen wij middels een link de filmpjes op je website integreren. Zo blijft je website snel

Heb je nog geen domeinnaam en webhosting dan kunnen we nog geen website voor je maken. Wij bieden zelf geen webhosting aan maar kunnen je wel adviseren welke webhosting aanbieder voor jou het beste is.

Direct een juiste prijs indicatie ontvangen?

Wil je direct een juiste prijs indicatie ontvangen? Laat ons dan weten wat je al hebt. Beschrijf in de toelichting zo uitgebreid mogelijk wat voor website je wilt en waar je deze voor gaat gebruiken. Hoe specifieker je uitleg hoe beter wij een juiste prijs indicatie kunnen geven.