Ons Team

 

Twee broers met een passie voor social media. Ondernemen zit in ons DNA. Als zoons van een ondernemer hebben we al vroeg geleerd dat hard werken loont, dat je jezelf kunt onderscheiden van anderen, maar ook dat je niet altijd alles zelf kunt uitvoeren. Wij delen graag onze liefde voor ons vak met onze klanten, want alleen samen kunnen we een succesvolle campagne lanceren. Zo helpen wij je om je merk en product beter zichtbaar te maken op sociale media.

 

Even voorstellen

Nigel Voets

Campaign Designer / content creator


Ik ben Nigel, advertentiespecialist, social media expert en jongleur. Dat laatste is mijn unieke talent en ontzettend handig bij het uitoefenen van dit vak. Het heeft me geleerd om een goed overzicht te houden op projecten. Alle ballen hooghouden vergt oefening en ik verdiep me daarom dagelijks in de snel veranderende markt, zodat ik altijd up-to-date ben. Bij Voets Media houd ik me vooral bezig met de technische zaken, waaronder het opzetten van de campagnes en content creatie.

Neville Voets

Marketing strateeg / head of sales


Ik ben Neville, sales specialist en communicatie expert. Luisteren en doorgronden is in mijn vak erg belangrijk, net zoals het afwegen van risico’s. Door te luisteren en de goede vraag te stellen, leer ik waar onze klanten behoefte aan hebben. Ik rijd graag motor in mijn vrije tijd. Dit heeft me geleerd om met een brede visie vooruit te kunnen kijken, wat ik ook weer gebruik in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Social media advertising bureau voor professionals in de evenementen- en entertainmentindustrie.

Navigatie

Contact

Jan van Galenstraat 33b
3115 JG Schiedam

+316 34692291
info@voets-media.nl